Усе, що ви вводите, зберігається лише в цьому браузері на цьому пристрої. Ні ведучий курсу, ні інші учасники цього не бачать. Для порівняння з групою надсилаються лише ваші відсотки, без сум і назв.
Цей браузер не зберігає дані між відкриттями. Перед тим як закрити сторінку, збережіть копію плану у вкладці «План».